Oefenmateriaal

Electro Medico is jouw leverancier en webwinkel voor alle denkbare oefenmateriaal op het gebied van fysiotherapie en voor de paramedische sector. Bij ons ben je aan het juiste adres voor producten op het gebied van sport, therapie en  gezondheid. Bij ons vind je een ruim assortiment aan fysiomaterialen en oefenmateriaal voor de professionele praktijk.

{{ getSubCategoryLabelByIndex(index) }}

Hier vind je alle benodigdheden voor (fysio)therapie en sport voor in de praktijk, oefenzaal, training, ziekenhuis en fitnessruimte. Denk aan producten voor revalidatie, hulpmiddelen en oefenmateriaal om je patiënten snel te laten herstellen na een blessure of om ze hun conditie op peil te laten houden.

Ben je op zoek naar oefenmateriaal waarmee je de balans, kracht en coördinatie van je patiënten kunt verbeteren? Of iets waarmee je ze juist de flexibiliteit en mobiliteit kunt laten trainen? Kijk dan snel verder op onze website. Of bel met één van ons. Ook voor het trainen van snelheid en explosiviteit hebben wij het juiste oefenmateriaal voor jouw praktijk in huis.