Over Electro Medico Nederland B.V.

Als je ons vraagt wat wij precies doen, is het antwoord simpel: wij ondersteunen en ontzorgen de fysiotherapeut.

Dit mooie vak hebben wij al sinds 1965 in de vingers. Als dé totaalleverancier voor de fysiotherapie streeft Electro Medico ernaar om de fysiotherapeut te voorzien in zijn materialen en apparatuur. En daarbij hulp te bieden bij al zijn of haar vraagstukken. Of het nu gaat over verbruiksmaterialen, investeringsgoederen en/of onderhoud en reparaties, wij denken graag mee en streven naar een duurzame oplossing voor onze klanten.

Nadat Electro Medico de afgelopen decennia onder leiding stond van achtereenvolgens de heer Fruman senior en de heer Speet, is het bedrijf in januari 2021 overgenomen door twee enthousiaste mannen: Robin Speet en Bram van den Acker. Zij vormen samen met een team van enkele zelfstandig ondernemers het aanspreekpunt en fungeren als vraagbaak voor alle vraagstukken die aan bod komen in een praktijk.

Dus zit je met vragen, loop je ergens tegenaan en wil je een gedegen advies en/of ben je op zoek naar een apparaat of verbruiksmateriaal?
Aarzel niet en laat het ons weten: we denken graag met je mee. Telefonisch, per e-mail of op locatie, we komen graag met je in contact om je te kunnen adviseren.

Neem contact op

Robin Speet

Mijn naam is Robin. Bij Electro Medico zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Focuspunten hierbij: sales, marketing en de technische dienst. Vanaf 2010 ben ik werkzaam bij Electro Medico, waar ik als magazijnhulp ben begonnen.

Doordat ik alle facetten van het bedrijf heb leren kennen, heb ik een prima overzicht. Ik kan mezelf daarnaast goed inleven in de situatie van een klant. Het meeste plezier haal ik dan ook uit het oplossen van problemen op een zo doeltreffend mogelijke wijze. Een probleem kan daarin weer varieren van een oplossing voor een defecte behandelbank van vijtien jaar oud, het ontwikkelen van productpresentaties tot het zo efficiënt mogelijk inrichten van een oefenzaal.

Naast mijn werk ben ik graag samen met mijn partner Manon en zoon Duuk. Om mijn conditie op peil te houden ben ik wekelijks op mijn mountainbike in de Groesbeekse bossen te vinden. Daarnaast train ik wekelijks bij onze crosstraining sportschool, het liefst in groepsverband. Ook kan ik genieten van een goede discussie of een goed boek. Ook daar altijd weer op zoek naar de meest logische oplossingen.

stuur robin een mail
bel 024 - 20 30 213

Bram van den Acker

Mijn naam is Bram. Ik houd me bezig met de dagelijkse gang van zaken als technisch manager van Electro Medico. Ik vind het gaaf en een enorme uitdaging om voor de fysiotherapeut een online platform te creëren waar hij of zij snel, gemakkelijk en simpel zijn vraagstuk kwijt kan. Daarnaast ben ik veel bezig met het uitzoeken van nieuwe ontwikkelingen binnen de markt om hiervoor online een oplossing te bieden aan onze klanten.

In het dagelijks leven woon ik samen met mijn partner Floor en dochter Ella in Groesbeek. Mijn interesses liggen in vrijwel alles wat met sport en beweging te maken heeft: van het fanatiek sporten middels crosstraining en hardlopen tot recreatief tegen een bal aan trappen met vrienden.

Dus heb je een vraag over sport en beweging of wil je met mij sparren over een vraagstuk aangaande de internetwereld? Schroom dan niet en neem contact met mij op per e-mail of telefoon. 

stuur bram een mail
bel 024 - 20 30 213

Team onderhoud en reparatie

Team onderhoud en reparatie van Electro Medico bestaat uit een vijftal enthousiaste monteurs die voor jou klaar staan wanneer jij ze nodig hebt. Hido, Ronald, Richard, Frank en/of Edwin staan klaar om al je vragen te beantwoorden, reparaties uit te voeren of onderhoud te plegen aan jouw apparatuur.

Ben je op zoek naar een monteur die jou kan helpen met een onderhoudsbeurt of reparatie aan jouw apparatuur? Klim dan nu in de telefoon en bel ons. 

bel 024 - 20 30 213
Neem contact op
tevreden fysiotherapeuten
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

technische dienst
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst voor onderhoud, reparatie en keuring aan jouw fysio apparatuur

betrouwbare partner
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

fysio webshop
Fysio webshop

Fysiotherapie webwinkel met snelle levering en eigen voorraad

idealsofort1bancontactbanktransfer