Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
bel 024 - 20 30 213
neem contact met ons op

Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat het door jou bestelde product niet goed is. Voor retourneren doen we dan ook echt niet moeilijk. Wel hanteren we twee categorieën.

Standaard producten

Standaard producten hebben wij altijd wel op voorraad. Denk hierbij aan producten, zoals: fitband, curetape en massageolie. Je mag deze producten tot maximaal twee weken na ontvangst retour sturen naar Electro Medico Nederland B.V..

Neem voordat je je product retour gaat sturen altijd even contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat je een retourformulier toegestuurd krijgt dat je aan de levering toe kunt voegen. Zodra jouw zending bij ons binnen is gekomen zullen wij dit binnen een week verwerken en het openstaande bedrag aan je terugstorten.

Producten op maat

Wij hechten veel waarde aan de zoektocht naar jouw juiste product en gezien de vele mogelijkheden en opties wordt dit vaak op maat voor jou besteld. Wanneer een product speciaal voor jouw besteld wordt, dan is het niet mogelijk om dit product retour te sturen. Ben je niet tevreden met je recente aanschaf, neem dan te allen tijden contact op met ons. We bespreken graag waar de schoen wringt en denken met je mee voor de best mogelijke oplossing.

Producten op maat kunnen overigens ook kleine producten of onderdelen zijn die op verzoek besteld worden.

usp-1
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

usp-11
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst inzetbaar door heel Nederland

usp-3
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

idealsofort1bancontactbanktransfer