open productfilter
Productfilter

Massageolie fysiotherapie

Massageolie voor fysiotherapie is onmisbaar in je fysiopraktijk. Een goede massageolie werkt verzorgend, laat de spieren van je patiënten ontspannen en maakt de huid soepel. De massageolie van Electro Medico kun je als fysiotherapeut bij alle behandelingen probleemloos inzetten. Massageolie komt het meest voor in de combinatie met fysiotherapie. Ook masseurs zetten massageolie, die een fysio gebruikt, graag in. Het geeft een absolute meerwaarde aan elke behandeling. Wij leveren onze fysio massageolie in flacons van 500 milliliter en in jerrycans van vijf liter.

Professionele massageolie

Bij Electro Medico vind je verschillende professionele massageoliën. Hiermee ben je eenvoudig in staat om allerlei soorten massages uit te voeren. Van sportmassages tot ontspannende massages. Voor elke soort massage kun je bij ons professionele fysio massage olie kopen. Het inzetten van massageolie als wrijfmiddel geeft als resultaat dat er geen stroefheid optreedt tijdens de massages. Een goede massageolie voor fysiotherapie heeft als kenmerk dat de huid deze langzaam opneemt, dat de gel niet kleeft en geen penetrante geur verspreidt.

Elmed massageolie

Electro Medico is alleenverkoper van het merk Elmed. Deze massageolie is een hypoallergeen middel en is vriendelijk voor ieder huidtype. De massageolie maakt de huid van je patiënten soepel, geeft geen vlekken en is niet geparfumeerd. Daarnaast is Elmed massage olie ook nog eens makkelijk met water af te wassen.

Massage olie kopen

Een praktijk met nieuwe massageolie bevoorraden doe je bij Electro Medico. In ons assortiment kiezen we voor merken met producten van hoogwaardig kwaliteit. Je vindt de massageoliën van Chemodis: Chemodol, Chemotherm, Chemovine en Olivine in onze webshop. Bekijk ook de massageolie van ons huismerk Elmed. Een massage olie kopen start bij Electro Medico.

Vragen over de verschillende soorten massageoliën en de beste keuze voor jouw praktijk? Robin voorziet je van alle informatie die nodig is om de juiste keuze te maken.

Hoe kan ik je helpen?