open productfilter
Productfilter
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
bel 024 - 20 30 213
neem contact met ons op

Massageolie

Massageolie is onmisbaar in je praktijk. Een goede massageolie werkt verzorgend, laat de spieren van je patiënten ontspannen en maakt de huid soepel. De massageolie van Electro Medico kun je als fysio bij de alle behandelingen probleemloos inzetten. Massageolie komt het meest voor in de combinatie met fysiotherapie. Ook masseurs zetten massageolie, die een fysio gebruikt, graag in. Het geeft een absolute meerwaarde aan elke behandeling. Wij leveren onze fysio massageolie in flacons van 500 milliliter en in jerrycans van vijf liter.

Fysio massageolie

Bij Electro Medico vind je verschillende professionele massageoliën. Hiermee ben je eenvoudig in staat om allerlei soorten massages uit te voeren. Van sportmassages tot ontspannende massages. Voor elke soort massage kun je bij ons professionele fysio massageolie kopen. Het inzetten van massageolie als wrijfmiddel geeft als resultaat dat er geen stroefheid optreedt tijdens je massages. Een goede massageolie voor fysiotherapie heeft als kenmerk dat de huid deze langzaam opneemt, dat de gel geen gekleef geeft en geen penetrante geur verspreidt.

Elmed massageolie

Electro Medico is alleenverkoper van het merk Elmed. Deze massageolie is een hypoallergeen middel en is vriendelijk voor ieder huidtype. De massageolie maakt de huid van je patiënten soepel, geeft geen vlekken en is niet geparfumeerd. Daarnaast is Elmed massage olie ook nog eens makkelijk met water af te wassen.

usp-1
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

usp-11
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst inzetbaar door heel Nederland

usp-3
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

idealsofort1bancontactbanktransfer