open productfilter
Productfilter
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
bel 024 - 20 30 213
neem contact met ons op

Deep Oscillation®

Deep Oscillation® brengt elektrostatische impulsen voort waardoor er trillingen ontstaan op celniveau. Deze trillingen brengen het stilstaande weefsel van je patiënten in beweging. Cellen in ons lichaam hebben een natuurlijke trilling; bewegen ze niet dan sterven ze af (degeneratie). Bij een trauma kan deze trilling verstoord raken. De Deep Oscillation® zorgt ervoor dat de cel een statische lading krijgt. Deze wordt elektrisch opgewekt met een wisselende + en - (aantrekken en afstoten).  Hiermee breng je de cellen van je patiënten terug in de juiste trilling. Op deze manier herstellen de cellen sneller.

In tegenstelling tot andere behandelmethoden komt de therapeutische werking van binnenuit waardoor je met minimale druk kunt werken. De elektrostatische impulsen van een behandeling met  Deep Oscillation® creëren een aangename, diep effectieve trilling in de huid, bindweefsel, vetweefsel, spieren, bloed- en lymfevaten van je patiënten tot een diepte van acht centimeter. De reden dat de Deep Oscillation® therapie deze diepte kan bereiken is dat het een lichaamseigen behandelmethode is. Het lichaam herkent de trilling waardoor de trilling geabsorbeerd wordt in plaats van afgestoten.

Deep Oscillation® is een toevoeging aan de al bestaande behandeling van je patiënten. Het geeft meerwaarde aan jou als therapeut en zorgt voor betere resultaten voor je patiënt. De behandelmethode is breed inzetbaar. De voordelen van Deep Oscillation® zijn: het zorgt voor weefselontspanning, verbeterde lymfdrainage en het werkt verhogend op de immuniteit. Daarnaast is het ontspannend plus patiënt- en therapeutvriendelijk. Een Deep Oscillation® behandeling brengt geen schade toe, zoals andere therapievormen wel kunnen (ultrageluid en laser). Daarom is het veilig om met het apparaat in je praktijk te werken. Electro Medico biedt apparatuur aan uit eigen import die veel positieve resultaten geeft met name bij oedeemtherapie.  

usp-1
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

usp-11
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst inzetbaar door heel Nederland

usp-3
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

idealsofort1bancontactbanktransfer