Behandelbanken

Een overzichtelijke inrichting van je praktijk en de juiste producten vormen de basis van je fysiotherapiepraktijk. Je werkt er – bijna – dagelijks in, dus de kwaliteit en het gebruiksgemak van de producten zijn voor jou en jouw praktijk nogal van belang. Het is zonneklaar dat de behandelbank waar jij mee werkt exact hoort aan te sluiten bij jouw werkwijze. Het model behandelbank moet passen bij jouw stijl van werken, je voorkeuren én je portemonnee. Electro Medico snapt dat en biedt daarom een ruim assortiment aan behandelbanken, passend bij elke vraag.

{{ getSubCategoryLabelByIndex(index) }}

Topkwaliteit behandelbanken voor fysiotherapie

We leveren behandelbanken van topkwaliteit voor het behandelen van patiënten met alle voorkomende fysieke klachten. Uitermate geschikt voor de gespecialiseerde fysiotherapeut, manueeltherapeut en algemene fysiotherapie. Onze behandelbanken maken het heel eenvoudig om behandelingen en massages uit te voeren. Een behandelbank is naast gespecialiseerde kennis en ervaring een basiselement in iedere fysio- of oefenpraktijk.

Hydraulische- en elektrische behandelbanken

Onze behandelbanken zijn elektrisch hoog/laag of hydraulisch hoog/laag te bedienen. De bediening van de elektrische behandelbanken gebeurt met een met een voetpedaal, de bediening van de hydraulische met een rondom bediening. Onze behandelbanken zijn verkrijgbaar met een polstering in verschillende kleuren. Het uitrustingsniveau varieert van basis tot zeer luxe.

usp-1
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

usp-11
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst inzetbaar door heel Nederland

usp-3
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

idealsofort1bancontactbanktransfer