Behandelbanken

Een overzichtelijke inrichting van je praktijk en de juiste producten vormen de basis van je fysiotherapiepraktijk. Je werkt er – bijna – dagelijks in, dus de kwaliteit en het gebruiksgemak van de producten zijn voor jou en jouw praktijk nogal van belang. Het is zonneklaar dat de behandelbank waar jij mee werkt exact hoort aan te sluiten bij jouw werkwijze. Het model behandelbank moet passen bij jouw stijl van werken, je voorkeuren én je portemonnee. Electro Medico snapt dat en biedt daarom een ruim assortiment aan behandelbanken, passend bij elke vraag.

{{ getSubCategoryLabelByIndex(index) }}

Behandelbanken voor fysiotherapie van topkwaliteit

We leveren behandelbanken van topkwaliteit voor het behandelen van patiënten met alle voorkomende fysieke klachten. Uitermate geschikt voor de gespecialiseerde fysiotherapeut, manueeltherapeut en algemene fysiotherapie. Onze behandelbanken maken het heel eenvoudig om behandelingen en massages uit te voeren. Een behandelbank is naast gespecialiseerde kennis en ervaring een basiselement in iedere fysio- of oefenpraktijk.

Hydraulische- of elektrische behandelbanken?

Onze behandelbanken zijn elektrisch (hoog/laag) of hydraulisch (hoog/laag) te bedienen. De bediening van de elektrische behandelbanken gebeurt een voetpedaal. Perfect voor een praktijk waarin de fysiotherapeut veel hoogteverstellingen maakt gedurende de dag en waar men kiest voor optimale comfort.

Onze hydraulische behandelbanken zijn verstelbaar middels een rondom bediening. Een hydraulische versie van de behandelbank leent zich voor praktijken met weinig stroompunten in de behandelkamer.

Onze behandelbanken zijn verkrijgbaar met een polstering in verschillende kleuren. Het uitrustingsniveau varieert van basis tot zeer luxe.

Behandeltafel kopen

De beste behandeltafels voor fysiotherapie vind je bij Electro Medico. We kiezen met zorg de beste producten van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vind je de behandeltafels van Wesseling en Elmed. Wesseling is een gespecialiseerd producent van behandeltafels, massagebanken en accessoires.