open productfilter
Productfilter

Hotpacks

Warmte therapie wordt bijna dagelijks toegepast, zeker net na een inspanning. Door de warmte verwijden de bloedvaten zich. Dit stimuleert de bloedcirculatie, waardoor het herstel bevordert en pijn reduceert. Warmte ontspant ook de spieren waardoor je patiënten sneller weer soepel kunnen bewegen. Onze hotpacks van Elmed zijn een uitstekend hulpmiddel om warmtetherapie kracht bij te zetten. We bieden ze aan in diverse maten en in diverse prijsklassen. Veel hotpacks zijn ook te gebruiken als coldpack.

Coldpacks

Koudetherapie wordt dagelijks in de fysiopraktijk toegepast, vooral direct na een sportblessure. Toch is voor veel mensen niet duidelijk wanneer je precies moet koelen. Koudetherapie blijkt effectief tegen zwellingen, ontstekingen, pijn en bij het verbeteren van de spierfuncties. Een goed hulpmiddel bij koudetherapie zijn onze coldpacks. We bieden ze aan in diverse maten en in diverse prijsklassen. Veel coldpacks zijn ook te gebruiken als hotpack.

Hotcoldpack

Veel hotpacks zijn ook te gebruiken als coldpack. Veel coldpacks zijn ook te gebruiken als hotpack.
Onze hotcoldpacks zijn geschikt voor zowel warm als koud gebruik. De pakking is gevuld met een natuurlijke klei. Die klei heeft uitstekende geleidende eigenschappen. Dat maakt onze hotcoldpacks tot een multifunctioneel hotcoldpack. De meeste van onze hotcoldpacks hebben een vorstvrij en zacht oppervlak. Dat maakt gebruik direct op de huid van je patiënten mogelijk.