open productfilter
Productfilter

Echogel

Het geeft absolute meerwaarde aan je behandelingen om echo gel in te zetten bij - met name - ultrasound- en elektrotherapie. De inzet van een echo gel bij echografie vermindert de kans op ontstekingen en zorgt er mede voor dat de gewrichten van je patiënten soepel blijven. Na het aanbrengen van de echo gel op pijnlijke en stramme spieren ontstaat er een verkoelend effect. Dit levert een sneller herstel op van de spieren van je patiënten.

Ultrageluid gel

Ultrasound gel of ultrageluid gel is een geleidende gel voor echo apparatuur. Deze ultrasound gel vergemakkelijkt het maken van echo’s. Ultrasound gel zorgt voor een prima aansluiting tussen de huid van je patiënten en de echo apparatuur waarmee je werkt in je praktijk.

Ultrasound gel is voornamelijk inzetbaar bij het uitvoeren van een echografie. Bij echografie meet je apparaat hoogfrequente geluidsgolven met een transducer. Dit is ‘t onderdeel van het echo apparaat dat geluidsgolven opneemt nadat je het op de huid van je patiënten plaatst. Een bijkomend voordeel voor je patiënten is dat door het gebruik van ultrasound gel de echokop soepel over de huid glijdt. Dat voelt aangenamer en verhoogt het niveau van je behandeling en de resultaten.

Echo gel kopen

Een echo gel kopen van hoge kwaliteit verhoogt de aangename ervaring van behandelingen in je praktijk. Een goede echo gel werkt prettig voor zowel de fysiotherapeut als de cliënt. Ben je er niet zeker van welke echo gel te kopen voor jouw praktijk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou bij het kiezen voor de beste echo gel die aansluit bij jouw wensen.