Service Melding

In uw praktijk is het belangrijk dat al uw apparatuur soepel, veilig en goed functioneert. De service dienst van Elec...

Jaarlijks Onderhoud

Naast een losse service melding hebben steeds meer praktijken behoefte aan een lopend onderhoudscontract. Met een ond...

Service Melding

In uw praktijk is het belangrijk dat al uw apparatuur soepel, veilig en goed functioneert. De service dienst van Electro Medico is een merk onafhankelijke serviceverlening voor de apparatuur in van de fysiotherapie praktijk, revalidatie centra en oefenzalen. Door ons uitgebreide netwerk met leveranciers en fabrikanten wereldwijd, merkonafhankelijkheid en expertise van de monteur kunnen wij in bijna alle gevallen een oplossing bieden. Aangezien wij met meerdere mensen op de weg zitten is reparatie vaak op de korte termijn opgelost.

Door uw gegevens in te vullen en de klacht zo goed mogelijk te omschrijven, kunnen wij de best mogelijke vervolg actie ondernemen.

Klantnummer
Praktijknaam *
Contactpersoon *
Adres *
Potscode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
 
Merk apparaat *
Type apparaat *
Serienummer
Probleem omschrijving *
Upload afbeelding
     

    Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

    Fysio Servicedienst

    Electro Medico is al ruim 45 jaar leverancier voor de fysiotherapie. Naast de complete praktijk en oefenzaal invulling bieden wij innovaties in de fysiotherapie. Mede door de bijzondere behandelbanken, de re-integratie systemen, oedeemtherapie, gespecialiseerde medische fitness en eigen onderhoudsdienst bieden wij een ondersteuning voor de fysiotherapeuten in het dagelijkse werk.

    De servicedienst van Electro Medico brengt de mogelijkheid voor de fysiotherapie praktijken een losse melding door te geven of het aanvragen van een onderhoudscontract. Als onafhankelijke dienst kunnen wij service aanbieden voor elk apparaat in de oefenzaal en ook in de behandelkamer. Kortom een totaal oplossing voor in de praktijk.