Deep Oscillation - Praktijk borstvoeding - Astra

Praktijk borstvoeding, Astra

Praktijk voor begeleiding bij borstvoeding, oketani massage en deep oscillation

 

Reacties Deep oscillation

Rinske  (psychologe)

Mijn ervaring met deep oscillation:

d.o. geeft een licht tintelend gevoel, alsof iemand met een veertje over je huid kriebelt, maar niet onaangenaam. Het heeft me meerdere malen geholpen om een behoorlijk verstopt melkkanaal weer vrij te krijgen terwijl dat met andere methodes (bv kolven) niet lukte.

Esther: (verloskundige)

Het gebruik van de deep oscillator gaf pijnverlichting en zorgde voor het sneller helen van mijn sectiowond. Na de eerste behandeling van mijn sectiowond werd het van binnen heel warm. Dit ging later weer weg. Volgens mij was dit de aanzet van het genezingsproces, maar als je dit niet weet van te voren is t even schrikken. Bij mijn borst nam het de ergste drukkende pijn bijna gelijk weg en zorgde het ervoor dat ik weer met plezier kon voeden.

Veere: (docent drama) 

Natuurlijk heb ik steeds geprobeerd goed de baby aan te leggen., maar kreeg toch regelmatig een verstopt melkkanaal. De oppervlakkige verstoppingen kreeg ik weg met de reguliere adviezen, maar de dieper gelegen verstoppingen kreeg ik alleen maar weg, door deep oscillation toe te passen. Na 1 x te lang wachten met behandelen, kreeg ik een borstontsteking. Hoewel ik  antibiotica had gekregen; heb ik toch weer opgebeld voor een behandeling.

Petra  (bioloog)

Door mijn “teveel”melk, wat bij mij echt een lastig probleem bleek, had ik elke keer verstoppingen. Dit ging goed weg met deep oscillation. De behandeling is heel goed zelf te doen., hoewel het v d ontspanning fijner is als een ander dit voor je doet.