Fysio- Servicedienst

Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook service voor uw praktijk. In uw praktijk is het belangrijk dat al uw apparatuur soepel, veilig en goed functioneert. Hiervoor is de Fysio- Servicedienst van Electro Medico de uitkomst. Door het in de afgelopen bijna 50 jaar opgebouwde netwerk met leveranciers en fabrikanten wereldwijd, merkonafhankelijkheid en expertise van de monteur kunnen wij in bijna alle gevallen een oplossing bieden. En dat vaak al op korte termijn.

Naast losse servicemeldingen bieden wij ook jaarlijks onderhoud aan. Uit intern onderzoek is gebleken dat praktijken met een onderhoudscontract jaarlijks minder losse service meldingen bij ons doen dan praktijken zonder onderhoudscontract. Dit bespaart kosten en zal de apparatuur ten goede komen. Ook zal de monteur doornemen wat de conditie van uw apparatuur is, waardoor u minder snel voor verrassingen zal komen te staan. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen verbonden aan jaarlijks onderhoud, zoals korting op losse servicemeldingen.

Benieuwd naar meer voordelen of interesse in jaarlijks onderhoud? Kijk op https://www.electromedico.nl/servicedienst/onderhoudsovereenkomst.html