Jaarlijks zijn er vele congressen en symposia, voor de vele therapievormen in Nederland met als doel de kwaliteit te waarborgen van de therapievormen. Met dit gegeven zijn de 4 bedrijven FysioTape, Medi, 3M en Electro Medico bij elkaar gaan zitten.

Deze bedrijven zitten bovenop de ontwikkelingen in hun bepaalde richting en hebben dus de up-to-date kennis in huis. Deze kennis willen we delen en dit wel graag in een gezellig jasje gieten, zo kennen wij  de lymfe- oedeemtherapeuten.

We hebben voor u een programma neergezet, waar we bestaande technieken op een nieuwe manier willen laten zien, maar ook nieuwe technieken toegankelijker willen maken. Ook is er aandacht besteed voor commerciële veranderingen en uiteraard voor een gezellig praatje met uw collegae, sprekers en de meewerkende bedrijven.

Wij hebben een schitterende locatie gevonden Harderwijk bij het Van der Valk hotel, hier is voldoende parkeergelegenheid, uiteraard wij juichen wij het carpoolen toe. 

De kosten voor deelname aan deze lymfoedeem dag zijn €100,- na inschrijving ontvangt u een factuur met daarop de betalingsgegevens. Het aantal deelnemers is op vast gesteld op een maximum van 100. Accreditatie is aangevraagd bij de NVH en KNGF.

Hebben wij u kunnen overtuigen om  in te schrijven dan hopen wij u graag te verwelkomen op 30 november 2013 te Harderwijk.

Inschrijven kan via de website www.lymfoedeemdag.nl ook vindt u daar extra informatie omtrent deze dag.

Medi, 3M, FysioTape en Electro Medico