Loyer Capre FX-5
Het huzarenstukje van de behandelbanken, de Capre FX-5 van het Finse Lojer. De behandelbank onderscheid zich van anderen door de prestaties en door de uitstraling. De behandelbank is uniek doordat het een eigen motor in elke kolom heeft waardoor de behandelbank naast heel stevig, ook een hefvermogen heeft van 250kg. Daarnaast onderscheidt de behandelbank zich door de armsteunen. Deze armsteunen zijn naast naar beneden te verstellen ook draaibaar naar de zijkant. Dit zorgt voor extra comfort voor de patiënt en voor de therapeut. Ook zijn aan de details gedacht, zo zijn alle beweegbare delen voorzien van gasveren.

De uitstraling van de behandelbank is naar wens aan te passen, zodat de behandelbank perfect matcht met de behandelkamer. Zo zijn er 13 mogelijke kleuren die gecombineerd kunnen worden. Daar komt nog de keuze uit een wit of chroom frame en de keuze uit 6 covers voor de afwerking bij. Daarnaast heeft de behandelbank nog verschillende opties. De keuze is dus zeer groot. Verder is de behandelbank in vele standen te stellen waardoor de therapeut zich optimaal kan richten op de patiënt. Dit alles, zowel de innerlijke prestaties, als de keuze in het uiterlijk maakt de Loyer Capre FX-5 een behandelbank van puur kwaliteit.

Bekijk alle specificaties van de Loyer Capre FX -5 https://www.electromedico.nl/producten/product/behandelbanken/behandelbanken/8792/144,lojer-lojer-capre-fx-5-behandelbank.html