Emotion Fitness

Emotion Fitness is al jaren een hoogstaande cardio lijn, gericht op revalidatie voor de fysiotherapie.

Behalve de loopband zijn alle producten uitgerust met een accu welke oplaad tijdens het fietsen, waardoor er geen stroomkabels meer nodig zijn. Voor de prakijk fijn, maar ook voor de revaliderende patiënt.

De Emotion lijn heeft een moderne stijling, waardoor deze producten in elke oefenruimte een meerwaarde aan het uiterlijk kunnen bieden. Extra aandacht is er besteed aan de toegankelijkheid. Lage instap, ergonomische sturen, zittingen die goed en makkelijk verstelbaar zijn en voor de recumbent en ergometer de beste crankverstelling die er op de markt te verkrijgen is.

Naast het uiterlijk is ook het de computer van de Emotion fitness lijn zeer uitgebreid. Van een simpele training tot uitgebreide software. Deze software gaat zo ver dat de complete oefenzaal hierop aangesloten kan worden. Er kan gekozen worden voor een chipcard, of toekomstgericht, draadloze verbindingen. Alle trainingen van de patiënt kunnen worden opgeslagen en met een klik worden ge-evalueert. 

De software blijft continu in ontwikkeling, waardoor de nieuwste testen kunnen worden uitgevoerd en u met de huidige apparaten, altijd up-to-date kunt werken.

Meer informatie klik hier of vraag een vrijblijvend advies gesprek aan, neemt u dan contact op met Electro Medico via: info@electromedico.nl en we zullen op korte termijn een afspraak met u maken.