Instructie op locatie

Ben je nieuwsgierig naar een van onze producten en ben je geïnteresseerd in een instructie bij jou op locatie, wij komen graag langs om uitleg te geven. Vul het contactformulier in en dan plannen we samen een moment om langs te komen.

Instructie aanvragen

Wil je graag een instructie op locatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1. Vraag instructie aan

Vraag jouw instructie op locatie aan via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een instructie op locatie in te plannen.

Behandelbank

Wil je graag een behandelbank aanschaffen maar wil je deze eerst zelf ervaren? Dat kan! Wij komen graag naar je toe. Momenteel hebben wij de Elmed Prestige 3-delige behandelbank en de Elmed behandelbank X line 3-delig op voorraad. Wij pakken deze dan ook graag in om een instructie op locatie te komen geven.

Elmed behandelbank X line

De Elmed X behandelbanken komen voort uit een samenwerking tussen fabrikant Meden Inmed en Electro Medico. De 3-delige X-line behandelbanken zijn ontwikkeld om optimaal in te zetten en zijn voorzien van veel gebruiksgemak. Dankzij de verstelling heeft de bank een groot bereik van 54 tot 104 centimeter. Daarnaast kan je kiezen uit een elektrische of een hydraulische verstelling. 

De elektrische variant wordt in hoogte bedient doormiddel van een rondom kringschakelaar die van alle kanten van de bank goed bereikbaar is. Hierdoor zorg je ervoor dat je vanaf alle kanten van de minimale 54 cm tot de maximale 104 cm jouw juiste werkhoogte bereikt.

Elmed behandelbank Prestige

De 3-delige Prestige behandelbanken zijn ontwikkeld om optimaal in te zetten voor massages, manuele therapie en fysiotherapie. Deze 70cm brede behandelbank in de kleur terracotta is voorzien van veel gebruiksgemakken. De twee laagse vulling met onbrandbare, biocompatibele en kras vaste bekleding is leverbaar in vele kleuren. Dankzij de verstelling heeft de bank een bereik van 47 tot 95 centimeter. Het hoofdgedeelte is verstelbaar met een gasveer van -70° tot +40° graden. De Prestige behandelbank heeft een elektrische verstelling. Deze bedien je met de rondom kringschakelaar die van alle kanten van de bank goed bereikbaar is. Hierdoor zorg je er voor dat je vanaf alle kanten de minimale 47cm tot de maximale 95cm kan bedienen en jouw juiste werkhoogte bereikt. De behandelbank wordt geleverd met 4 wielen waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is.

 

Bekijk de Elmed X
Bekijk de Elmed Prestige

Deep oscillation

Deep oscillation is een fysiotherapeutische behandelingstechniek die gebruik maakt van een gepulseerd elektrostatisch veld om trillingen te creëren in de weefsels van het lichaam. Deze trillingen stimuleren de stofwisseling en de bloedcirculatie in de behandelde gebieden, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd en pijn en ontstekingen worden verminderd. Deze trillingen brengen het stilstaande weefsel van je patiënten in beweging. Cellen in ons lichaam hebben een natuurlijke trilling; bewegen ze niet dan sterven ze af (degeneratie). Bij een trauma kan deze trilling verstoord raken. De Deep Oscillation zorgt ervoor dat de cel een statische lading krijgt. Deze wordt elektrisch opgewekt met een wisselende + en - (aantrekken en afstoten).  Hiermee breng je de cellen van je patiënten terug in de juiste trilling. Op deze manier herstellen de cellen sneller.

Wil jij graag meer weten over Deep Oscillation? Vraag een product instructie aan.

Bekijk ons Deep Oscillation aanbod
Product instructie aanvragen

Kinvent

Kinvent ontwikkeld digitale meet- en trainingsapparatuur bedoeld voor fysiotherapeuten, revalidatiespecialisten en sportprofessionals. Kinvent is een toonaangevend Europees bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van nauwkeurige meet- en trainingsapparatuur voor fysiotherapeuten, revalidatiespecialisten en sportprofessionals. De missie van Kinvent is om snelle en objectieve metingen te vergemakkelijken en het trainingsplezier te vergroten. De producten zijn speciaal ontworpen om te helpen bij het meten van de kracht, range of motion en stabiliteit. Met interactieve spelletjes en realtime weergave van metingen wordt de trainingsbeleving vergroot. Kinvent werkt met verschillende abonnementen bij aanschaf van de apparatuur, zodat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen. De kForce-productlijn is ontwikkeld voor de meest veeleisende gebruikers en biedt geavanceerde functies en mogelijkheden. Met kForce kan je prestaties verbeteren en de best mogelijke zorg bieden.

Ben je benieuwd wat de Kinvent producten voor jouw praktijk kunnen betekenen? Vraag een product instructie aan.

Shop Kinvent producten
Kinvent instructie aanvragen

Longtrainingbox

Minder snel vermoeid raken, meer uit jouw dagelijks leven halen en een betere sportprestatie leveren, dat is wat je met de aanschaf van deze box gaat bereiken. In deze box vindt je een unieke code die jou toegang geeft tot de online cursus. Deze cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. Naast de cursus bestaat de box uit handige tools die je nodig hebt om de praktijk oefeningen uit te voeren. 

In de online cursus ga je aan de slag met het trainen van jouw ademspierkracht. Het trainen van de ademspierkracht is een krachtige manier om zonder veel fysieke inspanning stappen te kunnen zetten. Onze cursus richt zich niet alleen op de kennis over de longen en ademspieren, maar ook op de manier om de spierkracht te versterken en hiermee jouw ademhaling te verbeteren. Daarnaast ga je ook oefenen in de praktijk met de bijgeleverde tools. Hierdoor ben je in staat de theorie direct toe te passen in de praktijk en start je met het trainen van jouw ademspierkracht, dit maakt de cursus divers. De cursus vindt je in de longtrainingbox.

Ben je benieuwd wat de Longtrainingbox voor jouw praktijk kunnen betekenen? Vraag een product instructie  aan.

 

Bekijk de longtrainingbox
Product instructie aanvragen

Motion Cycle 900 MED ALL-IN

De Motion Cycle is een fiets met verschillende technische verbeteringen. De nieuw ontwikkelde fijne monitor wordt gecombineerd met constructieve veranderingen zoals de grotere instap, het grotere verstelbereik op de zadelpen en een verstelbare handgreep. De Motion Cycle is ontwikkeld met de focus op biomechanische aspecten en voldoet aan alle eisen voor een optimale individuele trainingshouding. De fiets is draadloos en werkt selfsupporting, hierdoor verbruik je geen stroom. Dankzij de veranderingen in de monitors is de behuizing compacter gemaakt zodat er een bredere instap ontstaat. De diepe positie van de as zorgt er voor dat op- en afstappen eenvoudiger wordt.

Wil jij graag meer weten over Motion 900? Vraag een product instructie aan.

Product instructie aanvragen
Bekijk de Motion 900
tevreden fysiotherapeuten
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

technische dienst
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst voor onderhoud, reparatie en keuring aan jouw fysio apparatuur

betrouwbare partner
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

fysio webshop
Fysio webshop

Fysiotherapie webwinkel met snelle levering en eigen voorraad

idealsofort1bancontactbanktransfer