Het NVMT congres

Op 17-09-2022 waren wij aanwezig bij het NVMT congres dat werd gehouden op hotel Papendal. Naar aanleiding van het hoofdonderwerp ‘de lage rug’ hebben wij er voor gekozen om de TRICURO GO mee te nemen. Ons doel is om meningen te verzamelen of er behoefte is aan dit product. De TRICURO GO is in Duitsland al erg populair maar in Nederland nog niet bekent. Daarom zijn wij benieuwd naar de mening van de fysiotherapeut. Doormiddel van een instructievideo en demonstraties hebben wij de bezoeker geïnformeerd, doormiddel van een enquête zijn wij op zoek gegaan.

Daarnaast presenteerde wij de Wesseling Purfect 3-delige behandelbank zwart (64cm) - Cold Lava uit de najaarsaanbieding. De Purfect behandelbank van Wesseling dankt zijn naam aan de Purfect bekleding welke bestand is tegen alcohol. De stijlvol afgewerkte bank is voorzien van een rondom hoog-laag bediening, PLI instelling en 4 wielen met een hefsysteem. Het sterke X frame zorgt voor een rechtstandige hoog-laag beweging. Een lust voor het oog en kwalitatief oer sterk.

De TRICURO GO is een gepatenteerd rug meetapparaat dat gemakkelijk te gebruiken is via de TRICURO app. Met dit apparaat meet je de spanning, houding, mobiliteit en stabiliteit in de rug van de patiënt. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven op je smartphone. De TRICURO go is een toevoeging aan je standaard behandeling. Hier kun jij je bewegingsprogramma op aanpassen om voor meer mobiliteit en welzijn te zorgen in de rug.

Zo werkt de TRICURO GO

De TRICURO GO bevat wieltjes waarmee je over de wervelkolom van de patiënt rolt en de meting uitvoert. De meting wordt uitgevoerd in drie verschillende categorieën: houding, mobiliteit en stabiliteit. De data wordt opgeslagen en verwerkt in de app. Het apparaat is klein en handzaam die je doormiddel van een magneet aan je smartphone vast maakt. Door connectie te maken met bluetooth maakt de TRICURO GO verbinding met jouw smartphone. Het apparaat is binnen enkele seconde klaar voor gebruik. Door het beste van 3 werelden te combineren, moderne sensortechnologie, innovatieve productieprocessen en duurzame software, geeft het apparaat jouw betrouwbare data.

Over de Wesseling Purfect 3-delige behandelbank

Kwaliteit in de meest uitgebreide vorm. De Purfect behandelbank van Wesseling dankt zijn naam aan de Purfect bekleding welke bestand is tegen alcohol. De stijlvol afgewerkte bank is voorzien van een rondom hoog-laag bediening, PLI instelling en 4 wielen met een hefsysteem. Het sterke X frame zorgt voor een rechtstandige hoog-laag beweging. Een lust voor het oog en kwalitatief oer sterk.

Deze fysiotherapie behandelbank voldoet werkelijk aan alle wensen. Door zijn chique uitstraling straalt deze bank klasse uit. Het strakke zwarte frame en de purfect bekleding in de kleur cold lava geven jouw praktijkruimte een boost. De purfect bekleding zorgt er voor dat je extra lang plezier hebt van de behandelbank en is gemaakt van 100% hoogwaardig polyurethaan. De bekleding is geschikt voor intensief, gemeenschappelijk en professioneel gebruik dankzij de hoge mechanische weerstand. Purfect voldoet aan de strengste eisen rondom brandweerstand en is uitermate geschikt voor ruimtes waar hygiëne van essentieel belang is. Het materiaal is vrij van PVC en ftalaten, waterdicht en voldoet aan de Oeko-Tex en Reach norm. Dankzij de antibacteriële en schimmelwerkende behandeling en de hoogwaardige PU coating wordt hygiënisch werken makkelijk.

Onderhoud

Je reinigt de behandeltafel met een vochtige doek en neutrale zeep. Daarna behandel je hem nog na met schoon water. Vermijd het gebruik van reinigingsproducten die oplosmiddelen bevatten. Voor desinfectie van het materiaal mogen de ontsmettingsmiddelen die goedgekeurd zijn worden toegepast. Een overzicht met geteste ontsmettingsmiddelen is op aanvraag verkrijgbaar. Vermijd het gebruik van reinigingsproducten die oplosmiddelen bevatten.

  • Hoge mechanische weerstand
  • Vrij van PVC en ftalaten
  • Bestand tegen oliën en alcohol
  • Zweet, bloed en urine bestendig
  • Bacterie- en schimmelwerende behandeling
  • Uitstekende brandwerendheid (Crib 5)
  • Beschermd tegen UV-stralen
  • Getest op schadelijke stoffen
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst voor onderhoud, reparatie en keuring aan jouw fysio apparatuur

Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

Fysio webshop

Fysiotherapie webwinkel met snelle levering en eigen voorraad

idealsofort1bancontactbanktransfer
Hoe kan ik je helpen?