Aanbiedingen in de zomer

In de zomer zijn de dagen lang en kan je heerlijk genieten van de warme temperaturen. Het buitenseizoen is er helemaal klaar voor, maar ook de vakantie en de voorbereidingen vind je in dit seizoen. Voor een fysiotherapeut zijn dit het naast de sportblessures ook de tijden dat de oefengroepen binnen de praktijk volle bak doordraaien. Voor de zomer hebben we een aantal mooie aanbiedingen voor jou klaar staan.

Maar nu is het Lente

Vanaf 21 maart is het lente geworden en daarom is deze pagina nu niet meer actief. Kijk voor onze actuele aanbiedingen in de aanbiedingen van de lente.

De dagen worden langer en de zomertijd gaat weer in. In de maanden april, mei en juni komt het buitensportseizoen weer volop in actie. Of u nu van plan bent om te gaan wandelen, fietsen, tuinieren of sporten, fysiotherapie kan u helpen om uw lichaam in topconditie te houden en blessures te voorkomen. Voor jouw als fysiotherapeut, de zoektocht om jouw patiënten daar waar mogelijk buiten te laten sporten. En te helpen met de opgelopen blessures

Bekijk de lente aanbiedingen
tevreden fysiotherapeuten
2000+ tevreden fysiotherapeuten

Meer dan 2000 tevreden fysiotherapeuten verspreid over heel Nederland

technische dienst
Landelijke technische dienst

Eigen technische dienst voor onderhoud, reparatie en keuring aan jouw fysio apparatuur

betrouwbare partner
Betrouwbare partner

Sinds 1965 de totaalleverancier voor de fysiotherapeut

fysio webshop
Fysio webshop

Fysiotherapie webwinkel met snelle levering en eigen voorraad

idealsofort1bancontactbanktransfer