Lente aanbiedingen

Ieder seizoen doen wij ons uiterste best de mooiste aanbiedingen vast te stellen. Onze fysiotherapieproducten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je altijd de hoogste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. 

Uiteraard met de bekende service van Electro Medico:

Passend advies naar jouw specifieke wensen. Levering en montage wanneer je wilt in heel Nederland.  Betaling in termijnen of lease is mogelijk. Oude apparatuur kunnen wij indien mogelijk afvoeren. Ook is het mogelijk om een product instructie te plannen bij jou op locatie.

Producten

lente-aanbieding
Emotion 900

Van €6.100,00
Voor €4.995,00

Bekijk de Emotion 900 med
lente-aanbieding-strapit
Strapit tape

Vanaf
€ 7,96 per rol

Bekijk de Strapit tape
lente-aanbieding-longtrainingbox
Longtrainingbox

Van €661,75
Voor €395,00

bekijk de longtrainingbox
delta-s-lente
Kinvent Delta's

Van €7.275,00
Voor €6.575,00

bekijk de Kinvent Delta's

Elmed Prestige behandelbank

De 3-delige Prestige behandelbanken zijn ontwikkeld om optimaal in te zetten voor massages, manuele therapie en fysiotherapie. Deze 70cm brede behandelbank is voorzien van veel gebruiksgemakken. De twee laagse vulling met onbrandbare, biocompatibele en kras vaste bekleding is leverbaar in vele kleuren. Dankzij de verstelling heeft de bank een bereik van 47 tot 95 centimeter. Het hoofdgedeelte is verstelbaar met een gasveer van -70° tot +40° graden. De Prestige behandelbank heeft een elektrische verstelling. Deze bedien je met de rondom kringschakelaar die van alle kanten van de bank goed bereikbaar is. Hierdoor zorg je er voor dat je vanaf alle kanten de minimale 47cm tot de maximale 95cm kan bedienen en jouw juiste werkhoogte bereikt. De behandelbank wordt geleverd met 4 wielen waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. 

Van € 3195,00

Voor € 2.895,00

Bekijk de Elmed Prestige

Instructie op locatie

Ben je nieuwsgierig naar een van de producten en ben je geïnteresseerd in een instructie bij jou op locatie, wij komen graag langs om uitleg te geven. Vul het contactformulier in en dan plannen we samen een moment om langs te komen.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1. Stel jouw vraag

Vraag jouw instructie op locatie aan of stel een andere vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden of om een instructie op locatie in te plannen.

Lente producten
open productfilter
Productfilter